Medlem af Red Barnet dømt for seksuelle overgreb på niårig

https://images.jfmedier.dk/images/d/d5/d54/d541c1c7-5388-4d3a-b414-3c07d3d6a5bd_1_90_0_0_3072_2045_1440_959_1fa750b9.jpg

Christian Bøttcher var medlem af Red Barnet Ungdom og frivillig i projektet ”Barnets Ven”. Således blev han voksenven for en niårig autistisk dreng.

Gennem fire år blev drengen adskillige gange blandt andet onaneret og udsat for oralsex af sin voksenven og dennes kæreste, Rasmus Dahl Jakobsen. Det skriver Ritzau.

Christian Bøttcher er homoseksuel, men ved Retten i Kolding afviste han, at han gik ind i projektet med den hensigt at udnytte drengen seksuelt. Alligevel udviklede forholdet til den autistiske dreng sig i den retning.

Bøttcher så typisk drengen et par gange om måneden. Han hentede ham efter skole, og så tog de eksempelvis ud at bowle eller i biografen. Drengen overnattede også i Bøttchers lejlighed. Det var her, de seksuelle overgreb fandt sted.

På et tidspunkt satte han også et videokamera op i sit soveværelse, så han kunne livestreame de seksuelle udfoldelser til sin kæreste, Rasmus Dahl Jakobsen, der opholdt sig på Færøerne. Jakobsen erkendte i retten, at han havde deltaget i et enkelt overgreb på drengen.

Den 30-årige Christian Bøttcher blev idømt to og et halvt års fængsel, mens den 28-årige Rasmus Dahl Jakobsen blev idømt to års fængsel.

2 thoughts on “Medlem af Red Barnet dømt for seksuelle overgreb på niårig

 1. olemikael 7. april 2021 / 18:01

  Hvor er det dog bare klamt og modbydeligt, at sådan 2 homosexuelle stoddere begår sådanne forbrydelser!!!!!

  Man begynder sgu næsten at få sympati for den behandling muslimerne udsætter denne afart af menneskeheden for!!!!

  Flyv, flyv, fugle små….

  Liked by 1 person

 2. Allan Gorm Larsen. 7. april 2021 / 21:43

  Uanset HVEM, dansker eller muhamedaner som begår den slags, så bør vedkommende i dømmes så hård en straf som muligt. Mindre kan ikke gøre det. Kastration burde være rimeligt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s