Somalier dømt for drabsforsøg efter flere knivstik: Undgik udvisning af Danmark

https://cdn.lorry.bazo.dk/images/39537eb9-3d70-46b7-8271-eed02fb4dd32/d/16-9/s/2048

En somalisk statsborger er ved et nævningeting ved Retten i Glostrup fundet skyldig i drabsforsøg.

Han var tiltalt for at have overfaldet en 23-årig mand med kniv den 3. august 2021 på busholdepladsen ved Høje Taastrup Station. Offeret blev stukket i ryggen og kunne have været i livsfare, hvis det ikke havde været for hurtig lægehjælp.

Somalieren blev også fundet skyldig i et tilfælde af vold af særlig farlig karakter ved med tre knivstik i benene at have overfaldet en 18-årig mand. Overfaldet fandt sted den 6. januar 2021 på gaden i Kildegården i Taastrup.

Gerningsmanden blev idømt 5 år og 9 måneders fængsel for drabsforsøget.

Anklagemyndigheden ønskede, at den dømte skulle udvises. Retten kom imidlertid til den vurdering, at somalieren skulle slippe med en advarsel om udvisning. Han får dermed lov at blive i Danmark efter at have afsonet sin straf.

Kilde:

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/idoemt-5-aar-og-9-maaneders-faengsel-for-drabsforsoeg/2022/05/19

5 thoughts on “Somalier dømt for drabsforsøg efter flere knivstik: Undgik udvisning af Danmark

 1. Allan Gorm larsen 20. maj 2022 / 09:52

  Nu er det sådan at, især, somalier er dårligt integrerbare da de mener at de er et “stolt” folkefærd. Oveni kommer så at de fleste er muslimer om hvem vi ved at de sætter deres religiøse love over alt andet.
  Jeg mener at alle indvandrere skal udvises, hvis de begår kriminalitet. Sådanne personer nægter at acceptere os. Hvad vil de så her?!. Kan de ikke leve under vores love står det dem frit at rejse hjem.

  Like

 2. C M Nielsen 20. maj 2022 / 11:22

  Vi skal alle passe på de kriminelle indvandres menneskerettigheder, men dommere og folketing vil skide på den almindlige danskers menneskerettigheder, som f.eks at kunne færdes frit i frihed og sikkerhed.

  Like

 3. Bente Dahlmann 20. maj 2022 / 12:27

  Vi er så meget til grin 🤔

  Like

 4. olemikael 21. maj 2022 / 21:03

  Den er helt gal med hovedet på sådan en landsforræderdommer!!!
  Hvad sker der???

  Retsopgør!!!!!

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 22. maj 2022 / 08:39

  Dommen er forhåbentligt ikke et udslag af islamofili i vores retssystem?

  Boganmeldelse

  Islamofili – en særlig storbylidelse
  af Douglas Murray (dansk udgave 2022/Ellekær; 96 sider; format: 150 x 205 mm)

  Det er ikke kun eliten i den vestlige verden, der praktiserer islamofili.
  Det sker nemlig på tværs af alle samfundslag.

  Islamofili defineres af forfatteren som “et udtryk for en uforholdsmæssig beundring for islam”.

  Præsidenter, premiereministre, politikere, mediefolk, kulturpersonligheder, videnskabsfolk og mange andre, der opfattes som samfundseliten i den vestlige verden – praktiserer begrebet islamofili som en modvægt til islamofobi*. Sagt med andre ord til en islamofob.
  Og samfundseliten har gjort det i årtier.

  Det gives der mange eksempler på i denne bog.

  Islamofob versus islamofil
  Man bliver nemlig meget let udråbt offentligt som islamofob, hvis man udtrykker sig lidt uheldigt om islam/muslimer, har humor, udarbejder et forkert mønster på en emballage. Ja, selv et legetøjsprodukt fra Lego er blevet klassificeret som islamofobisk.
  Lego nægtede i begyndelsen, at produktet var islamofobisk, men i sidste ende blev produktet fjernet. Ja, hvorfor mon?

  Douglas Murray påpeger og underbygger, hvorfor fx politikere nærmest slår knude på sig selv, for ikke at blive udråbt som islamofober.
  For bliver de det, kan det betyde tab af stemmer, anseelse osv. for dem. Og dermed ikke (gen)valg.
  Derfor er det bedre for dem, at forherlige islam. Og de gør det.

  Sådanne knæfald eksemplificeres v/fx Storbritanniens (tidligere) premiereministre – Tony Blair, David Cameron, den nuværende Boris Johnson og den (tidligere) franske præsident Jaques Chirac.
  Men topplaceringen for knæfald indtager de (tidligere) amerikanske præsidenter George W. Bush og Barack Obama. Den første var fx vært ved gentagne middage på muslimske helligdage; den anden opfordrede konstant “at fejre islam frem for nogen anden religion”.

  Lektion i underkastelse
  Der gives adskillige eksempler på, at siges der noget som helst ufordelagtigt om islam er det ikke ligefrem karrierefremmende.
  Det gælder fx ikke kun popstjernen Justin Bieber, amerikanske generaler og forfattere, men også intellektuelle. De har alle lært lektien; at forherlige islam.

  Men hvorfor bliver mennesker islamofile?
  Forfatteren besvarer spørgsmålet ved at nævne og underbygge årsager som frygt, at være venlig og ikke mindst vide meget lidt.

  Bogen giver et nuanceret billede af begrebet islamofilis indflydelse i den vestlige verden og bør derfor læses af enhver med interesse for samfundsudviklingen.

  *“Islamofobi angiver fordomme, mishag, frygt for eller had imod islam, muslimer eller deres politik eller kultur. Begrebet benyttes bl. a. af myndigheder og i akademisk faglitteratur om antimuslimske fordomme, hadretorik og propaganda og som samlebetegnelse for fordomme mod og diskriminering af muslimer” (Kilde: google).

  (Ifølge wikipedia er 99,7% af Somalias indbyggere tilhængere af Islam, så det er overvejende sandsynligt at den pågældende statsborger jo også er det)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s