Lars Løkke: Man er stærkt afvigende, hvis man afbrænder Koranen eller tegner Muhammed

https://legacy.altinget.dk/images/article/265585/105494.jpg
 

Kommentar:

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) kalder det »skamfuldt« og »beskæmmende«, at Rasmus Paludan har brændt koranen af i Sverige og dermed medvirket til at vende Tyrkiets holdning i negativ retning over for det svenske medlemskab af NATO. Det skriver Ritzau.

Lars Løkke vil lave en diplomatisk indsats for at genskabe forholdet til Tyrkiet. Han henviser til, at Danmark selv har været i en lignende situation som Sverige. Både koran-afbrændinger og Muhammed-tegningerne førte til reaktioner i muslimske lande.

»Vi har været der selv. Og de gange, hvor vi har været der i forskellige sammenhænge, er det lykkedes os at få tyrkerne og alle mulige andre til at se forskel på Danmark som land og vores juridiske institutioner, og så det forhold, at der findes enkeltpersoner, som har nogle synspunkter, der er stærkt afvigende,« udtaler udenrigsministeren.

Afvigende

Ifølge Lars Løkke er man altså »stærkt afvigende«, hvis man afbrænder Koranen eller tegner Muhammed. Men disse to handlinger er fuldt ud demokratiske ytringer, der er beskyttet af den danske grundlov.

Manden, hvis sarte følelser Lars Løkke vil skåne, er derimod de facto en muslimsk diktator. Præsident Recep Erdoğan styrer Tyrkiet med hård hånd og tillader ingen reel opposition.

Nogle mener, at udenrigsministeren blot optræder diplomatisk for at hjælpe Sverige med i NATO. Men i så fald burde Lars Løkke arbejde for at få smidt Tyrkiet ud af NATO. Den vestlige forsvarsalliance kan ikke forsvare at have et muslimsk diktatur som medlem, når man samtidig vil garantere det demokratiske vestens frihed og sikkerhed.

Erdoğan og andre forkæmpere for islam er en stor trussel mod vestens sikkerhed. Efter min mening er det derfor stærkt afvigende at give Tyrkiets præsident vetoret over noget som helst.

Advertisement

9 thoughts on “Lars Løkke: Man er stærkt afvigende, hvis man afbrænder Koranen eller tegner Muhammed

 1. Allan G Larsen 24. januar 2023 / 02:25

  Hvori ligger forskellen på at brænde bibler og koraner?. Begge er skrevet af mennesker. Al religion er menneske skabt. Så Lars Løkke har intet at have sin forargelse i. Tvært imod. Hvad har EU fået ud af at slikke Tyrkiet i røven. INTET!!!!.

  Liked by 1 person

 2. olemikael 24. januar 2023 / 16:06

  Landsforræderen Løkke kan bare klappe i!

  Hvis denne eventyrfortællings tilhængere opholdt sig hjemme i deres egne lande, så var der ingen Paludan og koran-afbrændinger!
  Når det er sagt, så skal det muslimske Tyrkiet naturligvis aldrig ind i EU og skal ekskluderes af NATO!
  Landet har militært angrebet et andet NATO-land Grækenland 2 gange og demografisk stort set besat Europa!
  Tyrkere i Europa hører til i Mellemøsten/Asien og skal naturligvis udsendes hertil permanent!

  Så bliver der ikke afbrændt flere koraner og Løkke-udyret kan glædes over det!

  Liked by 1 person

  • JANESDANMARK 31. januar 2023 / 18:17

   Landsforræderen fra Græsted underskrev 2018 Marrakesh i Marikko, som implicerer EU politik med FRI INDVANDRING fra AFRIKA og de MUSLIMSKE LANDE ⬛️⬛️⬛️

   Liked by 1 person

 3. Piotr 24. januar 2023 / 16:49

  Det er netop lykkedes for LarsLORT, at forlænge sit politiske liv, med måske 4 år mere, det bliver nok nærmere kun 12 måneder.
  Det giver ham tid til, at internationalt vise, hvilke gave han er til menneske-heden over alt på kloden.
  Op i røven med indenrigspolitikken og op i privatjetten, udi den store verden og vise sig frem.
  Nu glæder det en plads i en international organisation, med fri skattefri løn.

  For vis skyld tror I at nogen bliver politikere idag? Vælgernes? Partiets? Danskernes? Fædrelandet?
  “No way motherfuckers” kun for deres egen egoistiske skyld!
  Se bare hvad der sker i NB i disse timer. Er der en voksen til stede?

  Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

  Liked by 1 person

  • JANESDANMARK 25. januar 2023 / 21:27

   Psykopaer er i både politik og erhverslivet. Husk Stein Bagger spidshovedet som både Børsen og Politiken klappede i front.
   Lars Løkke og en stor del i folketinget kunne undværes om ikke dem alle. De nasser og kæfter op, som var de klogere end os andre, som fyldes med løgn og magtmisbrug.

   Like

   • Piotr 26. januar 2023 / 01:30

    JA! 37 på borgen er alt rigeligt. De må jo alligevel ikke noget for EU.
    OG, asylcenteret i Rwanda er skudt til hjørne, hvem kunne have gættet det?

    Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

    Liked by 1 person

   • JANESDANMARK 26. januar 2023 / 09:38

    Valgfusk fra Mette mink ⬛️ EU er en byld med WEF i Europa. Biden udvider krigen med kampvogne og Tyskland får Hitler pseudonymet Korset igen mod Øst fra russergalningene. NATO og EU opruster. Tænk det kunne Merkel have sagt. Hun tav. Folketinget og deres 28 mand tænketank er ikke folkevalgte, men betalt for at give politikerne politisk vej. Embedsværket må jo ikke politisere. Mette mink og Barbara barbar gør jo. Krig skulle have været en del af folketingsvalget 1. Nov. 2022 . ⬛️🇩🇰🐕‍🦺 Paludan længe leve.

    Liked by 1 person

 4. Stig Hvidt-Pedersen 24. januar 2023 / 20:24

  Man kan ikke være »stærkt afvigende« hvis ens handlinger er fuldt ud demokratiske ytringer og er beskyttet af den danske grundlov.

  Man er »stærkt afvigende«, om man (Lars Løkke) mener at det er fejl, at nogen gør noget som er fuldt ud demokratiske ytringer og er beskyttet af den danske grundlov.

  Liked by 1 person

 5. JANESDANMARK 6. marts 2023 / 20:11

  Sandt. At vi ikke ville smæde andres tro … men alligevel … vi har ytringsfrihed og Dannebrog og vore landsmænd er blevet kaldt vantro og dermed ofre for selvtægt … Her knækker filmen … Danskerne er blevet voldsomt besveget af både Løkke og nu #MetteFrederiksen

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s