Inger Støjberg og hendes parti vil stemme ja til at give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimske personer

is02

Analyse:

Hvert halve år tildeler et stort flertal i Folketinget dansk statsborgerskab til et stort antal udlændinge. Det er imidlertid første gang, at Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne har mulighed for at tage stilling til sagen.

Listen over de 1.216 personer, der denne gang ønsker dansk indfødsret, indeholder flere hundrede muslimske navne. Listen kan ses her.

Med så mange muslimer skulle man tro, at Inger Støjberg og co. ville stemme nej uddelingen af statsborgerskaber. Det er dog ikke tilfældet. Danmarksdemokraterne vil stemme ja. Det fremgik af dagens debat i Folketinget.

Danmarksdemokraternes ordfører på området hedder Kristian Bøgsted. Han fortalte i Folketingssalen, at der er nogle personer på listen, som partiet gerne vil give statsborgerskab. Og så er der nogle, man ikke er glade for. Men Danmarksdemokraterne stemmer alligevel ja til dem allesammen, fordi det er en samlet pakke. Man kan se Kristian Bøgsteds udtalelse her (gå til tidsmarkering 10:48:55).

Dermed er det kun Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, som vil stemme nej til tildelingen af statsborgerskaber.

Støjberg vil være regeringsduelig

Inger Støjberg lovede i valgkampen, at hun ville føre en meget stram udlændingepolitik. Men nu vil man altså stemme ja til at give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimske personer. Der er næppe mange af Danmarksdemokraternes vælgere, der vil være begejstret for dette.

Hvorfor begår Inger Støjberg løftebrud på dette område? Det kan næsten kun skyldes, at hun vil fremstå som regeringsduelig i Venstres og De Konservatives øjne, så hun kan komme med i en eventuel kommende borgerlig regering. Og det gør man ved at stemme ja til EU, konventionerne og massetildeling af danske statsborgerskaber.

Dermed er Inger Støjberg og co. godt på vej til at blive et parti som alle de andre.

4 thoughts on “Inger Støjberg og hendes parti vil stemme ja til at give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimske personer

  1. JANESDANMARK 9. februar 2023 / 17:00

    Skam dig 2023 Inger Støjberg for at give muslimer dansk statsborgerskab. LØGN nu også fra dig med DanmarksDemokraterne ⬛️🟫⬛️Så er det slut med tillid her fra. 🇩🇰NEJ til islam ✝️ og moskeer i Danmark. STOP en stemme på Støjberg 🟧🟧

    Liked by 1 person

  2. Allan G Larsen 9. februar 2023 / 21:31

    Jeg støttede dengang Inger Støjberg i håb om forandringer. Det lovede ellers godt med IS s modstand over for barnebrude, men IS er åbenbart faldet for trangen angående en ministerbil. Jeg er godt tilfreds med at jeg ikke skiftede til Danmarksdemokraterne. Når man tænker på deres holdning til EU og konventionerne. Håber kun på at fornuften må indfinde sig.
    Jeg græmmes når jeg tænker på Lars Løkkes Moderaterne.
    Jeg tror nok at man skal holde fast ved DF og NB, hvis de ellers kan finde deres egne ben.

    Like

  3. Ivan Dybdal 10. februar 2023 / 08:05

    Tildelingen af statsborgerskab til fremmede er en folketingsbeslutning, der gør det umuligt for den danske stat at udvise fremmede uanset hvordan de opfører sig. Det er en del af indvandrings problematikken.

    Men det er demografien (man må ikke sige befolkningsudskiftningen 😦 ) der ændrer DK for altid og demografiske fremskrivninger viser, at de oprindelige danskere kommer i mindretal inden århundredets udgang.
    Et flertal i det danske folketing ønsker ikke at lovgive imod, at danskere kommer i mindretal eller de mener, at det ville være i strid Danmarks tilslutning til FN flygtninge konventionen af 1951. Der er ifølge folketings flertallet ikke lovlige muligheder for at forhindre at danskerne kommer i mindretal i DK 😦

    Inger Støjberg har – så vidt jeg ved – altid støttet flygtningekonventionen af 1951 og denne ret til at indvandre og boætte sig i DK.

    Rigsretssagen* mod Inger Støjberg var et justitsmord foretaget af folketingsflertallet, der ville af med en populær politisk modstander. Inger Støjberg fik en dom på 60 dages ubetinget fængsel, som hun fik lov til at afsone hjemme med fodlænke. Tragikomisk. De gode græd og de pædofile lo ?! 😦

    *Rigsretten er en særlig domstol, der behandler sager anlagt mod ministre for deres embedsførelse. Det sker uhyre sjældent, at en sag rejses ved Rigsretten. (folketinget/rigsretten)
    Rigsrettens lægdommere er valgt af de politiske partier og således partifæller til nogle af de implicerede i sagerne. Den historiske erfaring viser, at de politisk udpegede medlemmer af Rigsretten har været tilbøjelige til at dømme i overensstemmelse med partibogen.[kilde mangler] Flere af Rigsrettens medlemmer er tidligere folketingsmedlemmer. (wiki)

    Liked by 1 person

  4. olemikael 10. februar 2023 / 14:50

    Har DD da ikke været et parti som alle de andre…med en rødhåret furie i spidsen uden politik, men med det gamle Venstre-ord:
    Venstre ved du, hvor du har!
    Støjberg er da en såre sympatisk kvinde, men så er den altså heller ikke længere!
    KOnventioner vil hun ikke ændre/opsige og heller ikke kræve opdeling/udspecificering af listen over ansøgere, så der kan sorteres i dem!

    Like

Skriv en kommentar