Folketingets hjemmeside afslører: Støjberg beordrede sit parti til at stemme ja til dansk statsborgerskab til hundredvis af muslimer – selv blev hun væk

hyk

Kommentar:

Formanden for Danmarksdemokraterne, Inger Støjberg, er den ubestridte leder i sit parti. Derfor var det naturligvis hende, som gav ordre til, at Danmarksdemokraterne torsdag ved tredjebehandlingen af lovforslaget stemte ja til at give dansk statsborgerskab til 1.216 personer – inklusiv hundredvis med muslimske navne.

Listen kan ses her.

Inger Støjberg mødte imidlertid ikke selv op til afstemningen. Hun var fraværende. Det afslører afstemningsresultatet på Folketingets hjemmeside.

Støjberg forsøger dermed at holde sine egne hænder rene, mens hun skubber sine partifæller foran sig, så de kan gøre det beskidte arbejde med at uddele danske pas til muslimske indvandrere. Herunder er der en kriminel iraner, som er blevet dømt for dødstrusler.

Det er forfærdeligt hyklerisk af Inger Støjberg, som stadig har den frækhed at påstå, at hun bærer den stramme udlændingepolitik i hjertet.

Link til afstemningsresultatet på Folketingets hjemmeside:
https://www.ft.dk/samling/20222/lovforslag/l33/38/54/afstemning.htm

5 thoughts on “Folketingets hjemmeside afslører: Støjberg beordrede sit parti til at stemme ja til dansk statsborgerskab til hundredvis af muslimer – selv blev hun væk

  1. JANESDANMARK 25. marts 2023 / 21:48

    Støjberg du er bare for dum og falsk i mælet fra start. Du er jo stadig ikke oprigtig. Hvorfor brugte du lagkager for at feste over nej til muslimske indhug i Danmark.
    Færdig med #DanmarksDemokraterne ⬛️🟫⬛️🟫🐀

    Liked by 1 person

  2. Allan G Larsen 26. marts 2023 / 04:46

    Jeg har tidligere støttet Støjberg i det jeg troede var hendes modstand imod barnebrude, men det viser sig tilsyneladende at hendes modstand ikke er så grundfæstet som det så ud til. Jeg kunne aldrig drømme om at stemme på Danmarksdemokraterne.

    Like

  3. olemikael 26. marts 2023 / 08:19

    Jajaja…Støjberg er da en intelligent og folkekær politiker, men hun er og forbliver ren Venstre inderst inde!
    INGEN krav om ændringer eller bortfald af de dansk- og europæiskfjendtlige, ja, nærmest destruktive, konventioner og bevidstløst bunkebryllup 2 X årligt, som vi har været plaget af de sidste 40-50 år!

    VARM LUFT er en flygtig gasart!

    Landsforræderi er en gerning med flere facetter!
    Men det er stadig landsforræderi at lukke fjenderne ind i landet og gavne deres sag fremfor vores egnes…HUSK det, Støjberg og øvrige DD’ ere!!!

    Like

  4. Piotr 26. marts 2023 / 20:15

    Endnu en kolbøtte, en levebrødspolitiker, der ikke vil gøre noget danskerne og Danmark.

    Hvis Støjberg havde udnyttet seancen omkring bruddet med SprÆllemannen & V, var der en mulighed for et reelt systemskifte i DK, men Støjberg rystede på hånden, da det var op til bevis, om hun virkelig mente hvad hun havde meldt ud om EU, Konventionerne og indvandringen.

    Samtidig fik hun en masse afdankede(udkneppede) socialdemokrater fra DF, som manede til ro, ingen grund til oprør, nu sidder vi 4 år mere.

    Så gik den “varme luft” af Støjberg. Hun sagde al det hendes supportere gerne ville høre efter rigsretten, men det var hurtig glemt da hun fik sin taburet tilbage på hoPPeBorgen.

    I dag har 99% af kolbøtterne på FT ingen intentioner om at gøre noget for danskerne eller Danmark.
    Højeste prioritet, er hvad de selv får ud af, at have valgt en “politiker-karriere”.
    De strammer så lige ballerne i 3 mdr. op til valgkampen, for derefter at fise den af de næste 3,5år.

    Regimet beskytter sit “parlamentariske system” absolut ingen Direkte Demokrati, ingen extra folkeafstemninger, fri benyttelse af at Parti-hoppe, sygemeldt på ubestemt tid uden lægeerklæring. Ingen mødepligt + alt betalt!

    Vort såkaldte “parlamentariske repræsentative system” skriger på reformering!

    Direkte Demokrati NU! Stem blankt! SIAD! P.

    Like

  5. Jan 27. marts 2023 / 19:51

    Intet nyt her. Det har praktisk alle danske politikere gjort efter de har fået magten. Det er kun når det er et valgår at de snakker om at stramme udlændingepolitikken.

    Like

Skriv en kommentar