Asylstramninger: Nu bliver DF’s svigt meget tydeligt

Regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og Socialdemokraterne kunne ikke blive enige om en aftale om stramninger af udlændingepolitikken. I stedet bliver stramningerne lagt ned i Folketingssalen, hvor partierne så kan stemme for.

I den nuværende situation har regeringens foreslåede stramninger stort set ingen virkning.
Sverige er tæt på at lukke sine grænser fuldstændigt, og i Tyskland bliver migrant-situationen mere og mere kaotisk. Danmark bliver hver dag mere attraktivt for migranterne pga. de massive problemer i vore nabolande.

Hvis ikke et folketingsflertal vedtager, at Danmark omgående udtræder af konventionerne og samtidig fastsætter et loft over antallet af migranter, så er alle andre stramninger kun kosmetiske.
Antallet af asylansøgere vil derfor efter al sandsynlighed fortsætte med at stige i de kommende uger og måneder. Kun det europæiske vintervejr vil midlertidigt kunne reducere tilstrømningen.

Som tidligere skrevet har DF svigtet sine vælgere ved at stemme for finansloven uden at reducere strømmen af asylansøgere.
Dette svigt bliver nu meget tydeligt. Partiet kan ikke længere gennemtvinge de nødvendige stramninger med en trussel om at stemme nej til finansloven, og DF har også udelukket at stemme for et mistillidsvotum til regeringen.

DF’s svigt har medført, at regeringen ustraffet kan fortsætte med at gøre ingenting, mens migranterne i stadig større antal vælter ind i Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s