Hærværk mod asylcenter gav 18 måneders ubetinget fængsel – Indvandreroverfald med jernkæder gav to måneder

En 26-årig mand blev i går, den 17. december, idømt 18 måneders ubetinget fængsel for gentagende hærværk mod Lyngbygaard Asylcenter tæt på Grenå. Dommen blev blandt andet givet på det grundlag, at hærværket havde et etnicitetsmotiv.

Juleaften 2014 blev kæresteparret Nanna Skovmand og Mads Schøllhammer overfaldet af en gruppe bestående af unge indvandrere. Overfaldet var så groft, at parret måtte på Rigshospitalets traumecenter, hvor de tilbragte 10 timer. De blev bl.a. tævet med flasker og jernkæder.
Læs mere om Nanna-sagen her og her.

I juni 2015 blev tre af de unge indvandrere bag overfaldet idømt henholdsvis et års fængsel samt ti måneders fængsel, hvoraf kun to af månederne var ubetingede i alle tre tilfælde.

Uretfærdige domme

Hvis en dansker udfører hærværk mod et asylcenter, får han 18 måneders ubetinget fængsel. Hvis en gruppe af indvandrere begår overfald med jernkæder, så får de kun to måneders ubetinget fængsel.

Manden, der begik hærværk mod et asylcenter, havde efter rettens vurdering et etnicitetsmotiv. Det havde han muligvis, men det havde overfaldsmændene i Nanna-sagen også. Det kunne dommerne bare ikke få øje på.
Hvis Nanna ikke havde haft løst blond hår, men i stedet havde gået med tørklæde, så ville indvandrerne selvfølgelig aldrig have overfaldet hende og hendes kæreste.

Det danske retssystem er inficeret med kulturradikale dommere, der dømmer ud fra politisk korrekthed i stedet for retsfølelse. Derfor kommer der så mange uretfærdige domme, når indvandrere eller asylansøgere er involverede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s