Butiksejer: Nørrebro styres af muslimske gangstere

377336-nrrebro-ngter-at-overgive-sig

En person, der kalder sig “Mads P”, har fordelt over flere kommentarer på Ekstra Bladets netavis skrevet den følgende lange beretning.
“Mads P” ejer en forretning på Nørrebro i København.

Beskyttelsespenge

Som erhvervsdrivende på Nørrebro er skattetrykket, høj ejendomsskat, høje butiksforsikringer pga indbrud og hærværk, højere lønninger i København, manglende parkeringspladser et stort problem for at kunne overleve og få et lille overskud.

Det er svært at modtage varer, der er muslimske bander, og generelt en dårlig kommunikation med mange muslimer på gadeniveau, når man har butik kan alle gå ind og spille ghetto-smarte og det er ikke sjovt at være bange og utryg i sin egen lille butik.

Beskyttelsespenge betales af nogle bange butiksejere og mange tør ikke melde det til politi pga repressalier, stigende forsikringer og tæsk. Al Capone og Chicago er nutidens Nørrebro og 2400 NV ….

Myndighederne handler ikke og politiet har ikke tid, og en utilfreds muslim kan via en SMS få 10 muslimske brødre frem til din butik på 5 minutter, de er hurtigere fremme end politiet !

Muslimske gangstere

Der er flere ungdomsklubber på Nørrebro og 2400 NV hvor disse klubber styres af muslimske gangstere og ikke de ansatte pædagoger. Der er hashhandel og der er flere over 18 år som kommer i klubberne og er truende.

Der er adgang forbudt for nye medlemmer, hvis du er en 16-årig dansk dreng ?

Det er de samme unge muslimer som er truende i bander, laver overfald og vil have beskyttelsespenge fra små erhvervsdrivende, ellers smadrer de butikkerne…  Vi er langt ude i København, det er trist, sørgeligt og utrygt…

Gadens parlament bestemmer

Nørrebrogade og Frederikssundsvej er et utrygt område hvor der kun er kebab, halal og bland selv slik 😦

Det er et arabisk bazarområde hvor gadens parlament bestemmer og unge drenge og ældre går utrygt rundt.

Der er ingen af de muslimske butikker, som har overenskomster eller et godt arbejdsmiljø, ingen er godkendt til uddannelsessteder og mange sure smileys findes i butikker her.

Om fredagen er der parkeringskaos ved alle moskeerne i området og politi og P/vagter tør ikke komme, de vil hellere jagte pæne mennesker….

Det er svært at drive dansk forretning i dette område med manglende parkeringspladser og beskyttelsespenge til muslimer bander !

Danske erhverv er på flugt fra Københavns Kommune 😦

Elendig hygiejne

Frederikssundsvej og Nørrebrogade :

Sure smileys, rotter i bazaren, fup med dåsepant, slik fra Sverige eller fra store beskidte lagerhaller med rottelort, sort arbejde, ingen bon i kasseapparat, rettede udløbsdatoer på madvarer, dårlige lønninger, dårlig hygiejne, dårlige arbejdsforhold, beskidte butiksruder, affald på gaden, graffiti, ingen P pladser, de fleste indkøbs steder er for fattige studerende på cykel som er ligeglad med alt, bare det er billigt uanset om det er lovligt eller ej.

Det er trist af en tidligere fin handelsgade skal være basar og kaotiske forhold. De unge singler på cykel tænker kun pris pris pris og ikke over deres samfundsansvar !

Enhedslisten ødelægger Københavns erhvervsliv

Der er efterhånden kun ganske få danske indehavere af forretninger tilbage, på denne lange strækning Nørrebrogade og Frederikssundsvej.

Der mangler ordnede forhold, praktikpladser til de unge som i de få dansk ejede butikker, vi mangler cyklende politi, samt mobil politistation.

Problemet er også at der laves busbaner, brede cykelstier, P-pladser nedlægges. Der er en strækning på Nørrebrogade uden biler, så de forretninger som sælger større varer og drives efter danske forhold må opgive og flytte, eller gå planken ud og gå konkurs. På lange strækning af denne ellers fine handelsgade kan man ikke købe ind i bil, men kun på cykel. Nørrebrogade er kun for singler og ikke for børnefamilier med fuldtidsarbejde.

Røde Enhedslisten ødelægger Københavns erhvervsliv som skal skaffe attraktiv vækst,rigtige arbejdspladser og flotte forretninger.

Én lang muslimsk ghettogade

Frederikssundsvej og Nørrebrogade er én lang muslimsk ghettogade… som bør ligestilles med ghetto områder som Mjølner Parken og Tingbjerg..

Politi og myndigheder skal også fokusere på dette nye område og ikke kun ghetto byggeri…

2 thoughts on “Butiksejer: Nørrebro styres af muslimske gangstere

 1. Anonym 24. januar 2016 / 18:21

  Når opstanden bliver stor nok kommer hadet automatisk, det er på vej og heldigvis.
  Tro mig at der er nok en grund til at den yderste venstre-fløjs politikere bliver liste-ført, de vil ikke blive glemt eller forbigået uanset hvad og de skal nok komme til at betale den højeste pris her i livet.
  Når man viser sit eget folk denne ligegyldighed og alt hvad Danmark har opbygget så er det kun fair at de indenfor de næste 20 år bliver jagtet og udpeget.
  De har tilmed 30 års statistikker at læne sig op ad, det kan for Danmark ikke betale sig at lukke folk ind fra Mellemøsten eller Afrika, både når vi snakker økonomi og det menneskelige, det kan der ikke være to meninger om.
  Dog frites man til at tro at venstrefløjen er tal ignorante, men ned med nakken kommer de og det bliver deres eget folk i deres eget land der kommer til at stå bag dette.
  Venstrefløjen fatter heller ikke hvorfor højrefløjen vinder frem i hele Europa, de kan eller vil ikke forholde sig til dette faktum.
  De bliver straffet for deres egen ondskab og gudskelov.

  Like

 2. Kael 24. januar 2016 / 20:36

  Det kan ikke overraske, at tilstandene er sådan på Nørrebro. De invaderende bringer jo deres dybt forankrede kultur med sig. Hvorfor forlader muslimerne deres egne lande? De har kørt dem i bund takket være først og fremmest en tilbagestående kultur, hvor afpresning, korruption og andre dårligdomme har vredet alt liv ud af områderne.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s