Regeringen vil øge tilskuddet til muslimske friskoler

331777_16_9_large_660

Regeringen vil skrue op for tilskuddet til privatskoler. Det fortæller undervisningsminister Merete Riisager (LA).

Problemet med det forslag er, at alle privatskoler får et større tilskud; inklusiv de 20 muslimske friskoler. De muslimske friskoler får nemlig statstilskud på samme måde og efter de samme regler som alle andre privatskoler.

I sin bog “Min afsked med islamismen” skriver Ahmed Akkari i kapitel 9 følgende om de muslimske friskoler:

Vikaransættelsen på Lykkeskolen blev mit første af mange møder med et voksende net af muslimske friskoler i Danmark. I mange år frem skulle de religiøse skoler blive min arbejdsplads, og her mødte jeg en virkelighed, der lå milevidt fra den gennemsnitlige danske folkeskole. Det var en virkelighed, hvor fagligheden var underlagt streng disciplin, islamistisk indoktrinering, religiøs censur og organiseret snyd med alt fra karakterer til offentlige tilsyn.

Skolen ved Bazar Vest (i Aarhus Vest, red.) var på mange måder en prototype på de cirka 20 muslimske friskoler, der i dag findes i Danmark.
Den blev grundlagt i begyndelsen af 1990’erne af fremtrædende personer fra det religiøse miljø, der ville sikre, at muslimske børn kunne vokse op uden at blive påvirket af det, de betragtede som moralsk fordærv i den danske folkeskole og det danske samfund. Midlet var islamistisk skoling allerede fra de yngste klasser. (…)

De lovpligtige kernefag var selvfølgelig på skemaet, men de blev påvirket og tilpasset islamistisk missionering.

I biologi var læren om evolutionen og menneskets oprindelse streget over eller revet ud af både lærebøgerne og undervisningen, fordi den slags ikke passede sammen med fortællingerne i Koranen. Det samme gjaldt enhver illustration med hel eller delvis nøgenhed. I historie blev der brugt utallige timer på at fortælle om middelalderen og de kristne korstog, fordi det støttede budskabet om Vestens krig mod islam. Til gengæld blev der intet fortalt om jødeudryddelsen under Anden Verdenskrig.

I samfundsfag blev der udelukkende fokuseret på udfordringerne, ulemperne og uretfærdigheden i den danske og vestlige samfundsmodel, mens fordelene blev ignoreret. Og disse er bare nogle få i et hav af eksempler.

Muslimske friskoler betjener sig altså af islamistisk indoktrinering, religiøs censur og organiseret snyd med alt fra karakterer til offentlige tilsyn. Alligevel vil regeringen øge tilskuddet til disse skoler.

En ægte borgerlig regering ville selvfølgelig afskaffe tilskuddet til de muslimske friskoler. Desværre har vi i de sidste mange årtier kun haft kulturradikale regeringer.

One thought on “Regeringen vil øge tilskuddet til muslimske friskoler

  1. birte frandsen 11. december 2016 / 17:22

    Læs Khaders bog : khader.dk og slå op på side 133 og hør om forfatterens oplevelse
    af en skole af ovennævnte art…….

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s