1.000 har været på kontanthjælp i 20 år – En meget stor del er muslimske indvandrerkvinder

2536547-indvandrerkvinde
Børsen skriver i dag, at næsten 1.000 personer har været på kontanthjælp i mindst 20 år. Avisen viderebringer imidlertid ikke nogen detaljer. Er der fortrinsvis tale om mænd eller kvinder? Er de danskere eller indvandrere?

Det får vi ikke at vide.

Heldigvis findes der andre kilder. I december 2014 skrev Berlingske, at 6.400 indvandrerkvinder fra ikke-vestlige lande havde været på kontanthjælp i mere end ti år i løbet af de sidste 15 år.

Alt tyder dermed på, at en meget stor del af de 1.000 personer, der har været på kontanthjælp i mindst 20 år, er indvandrerkvinder fra ikke-vestlige lande. Og som altid er ikke-vestlige lande lig med muslimske lande, når det drejer sig om integrationsproblemer.

Danmarks Statistik står bag udgivelsen af “Indvandrere i Danmark 2016”. På side 74 i tabel 4.6 kan man se, at langt de fleste indvandrerkvinder med oprindelse i muslimske lande er på overførselsindkomst:

muslimske-indvandrerkvinder

Det fremgår blandt andet, at 88 % af de syriske indvandrerkvinder er på offentlig forsørgelse. For kvinder fra Somalia er det 80 %. Indvandrerkvinder fra Thailand, Kina og Filippinerne er jo også ikke-vestlige, men det er under hver femte af dem, der er på overførselsindkomst.
Til sammenligning er 25 % af kvinderne med dansk oprindelse på offentlig forsørgelse.

Alt dette kunne Børsen have fortalt i deres artikel, men det valgte de ikke at gøre. Endnu en gang fortier danske medier vigtige oplysninger ang. problemerne med den muslimske indvandring.

7 thoughts on “1.000 har været på kontanthjælp i 20 år – En meget stor del er muslimske indvandrerkvinder

 1. Helena 29. december 2016 / 22:10

  Ti tæer i røven og retur bilet !!!

  Like

 2. Nic Hosttrup 29. december 2016 / 22:34

  Arbejd eller tag hjem. I har hentet penge nok i statskassen, ude at gøre noget til gengæld

  Like

 3. Anonym 1. januar 2017 / 12:37

  Indvandrere skal IKKE have ret til nogen som helst ydelser fra de danske skatteydere – uanset årsagen til deres indvandring til Danmark. Hvis de ikke kan klare sig selv i Danmark, så må de rejse hjem til deres eget land – og en evt. manglende lyst til at rejse frivilligt skal suppleres med tvangsdeportation (med brug af enhver nødvendig magt).

  Like

 4. Anonym 18. januar 2017 / 18:01

  Luk grænsen for ikke-vestlig indvandring. Det er udelukkende danske borgere, som skal kunne modtage overførselsindkomst/velfærdsydelser. Opsig de forældede konventioner og iværksæt remigrations-programmer.

  Like

 5. Nic Hosttrup 18. januar 2017 / 23:29

  Min mening har ikke ændret sig siden 2016. Jeg stiller mig meget tvivlende overfor det oplyste antal
  personer der stadig hæver bistand selvom de har været i landet i en årrække. Den går intet for at blive integreret, end ikke dansk har de lært sig. Deri mod er de stærkt kritiske overfor det danske samfund trods den overbærenhed vi viser dem ved at give dem en formidable månedsløn, hvor en del af beløbet bliver sendt hjem til hjemlandet til deres bankkonto deer.

  Like

 6. Anonym 26. januar 2017 / 19:20

  Når forholdene i de såkaldte flygtninges hjemland er blevet bedre, skal de i hovedreglen sendes hjem. Ikke-selvforsørgende udlændinge må hjælpes ud af landet. Asylsøgere der har passeret sikre lande inden ankomsten til Danmark afvises ved grænsen og returneres til det sikre land, de er kommet fra.

  Liked by 1 person

 7. XxX 12. august 2018 / 09:20

  Arbejder 20% af somaliske kvinder!! Det må være den største overraskelse i tallene…. Det kan kun være offentlige skånejobs

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s