David Trads er en internettrold

davidtrads

En læser af Jyllands-Posten ved navn Steen Hjorth Hansen har skrevet et læserbrev om og til David Trads. Her står bl.a:

Kære David Trads

Det lykkedes dig igen at få mit blodtryk til at stige med din seneste blog på JP 14/3-2017. Jeg tror måske, det er meningen med dine indlæg.

Du får som regel læserne/kommentatorene på nakken, og ikke mindst fordi du aldrig besvarer, kommenterer eller argumenterer for dine holdninger ift. de fakta du får “serveret” af kommentatorene.

Læseren har helt ret. Jyllands-Posten har givet David Trads en blog af en eneste grund:
Han skal provokere, således at netavisen får øget trafik, når vrede læsere kommenterer hans skriverier.

En internettrold er en person, der skriver indlæg egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion. Personens primære formål med sine indlæg er ikke at argumentere for en påstand, men at få folk til at hidse sig op og “bide på krogen”.

Det er netop, hvad David Trads er endt som: En internettrold. Man bør derfor ikke hidse sig op over ham. Man bør have ondt af ham.

 • Han var chefredaktør på Information. Det job mistede han.
 • Han forsøgte sig som socialdemokratisk folketingskandidat i Skanderborgkredsen. Det lykkedes ikke.
 • Han var chefredaktør på Nyhedsavisen. Det job mistede han.
 • Han var Berlingskes korrespondent i Washington. Det job mistede han.
 • Osv, osv.

De sidste mange år har David Trads’ karriere været én lang nedtur. Nu er han endt som professionel internettrold på JP og Facebook.
En sørgelig deroute for David Trads, der ville så meget, men kunne så lidt.

5 thoughts on “David Trads er en internettrold

 1. Torben Andersen 16. marts 2017 / 10:26

  En rød skrivekarl som dig har ingen skam, du er som alle andre røde skrivekarle mangelfulde, manipulerende og løgnagtig. Men jeg kunne dog godt tænke mig at høre din mening omkring den røde presses mørklægning af sagen omkring Thorningers mand unddragelse af skat, til den danske stat. En sag som jo ALDRIG har haft den røde presses interesse. En sag der sjovt nok blev lukket for den danske befolkning, af en skattechef i København, som sjovt nok var medlem af Socialdemokratiet. Eller GGGI sagen, som jo egentlig aldrig blev belyst sandfærdigt eller retfærdigt, og som blev bragt på banen af den røde presse på den ene side og Corydon/ MC Kinsey på den anden. Eller hvad med Panorama sagen, hvor den røde presse bakkede op om Thorninger og 3F, trods det de udmærket godt viste det var løgn det hun fremførte på tv og i medierne. SKAM er et ord som ingen i den røde medieverden forstår, så derfor lad være med at bruge et ord Du/I ikke kender betydningen af.

  Like

 2. M.S.Carstens 19. marts 2017 / 22:00

  Det var det allerbedste som Steen Hjorth Hansen bibragte debatten med på Politiken Vest ( tidligere kendt som Jyllandsposten) !!!
  Der kom virkelig fokus på Trads egenophøjede og fjerne drømme om virkeligheden.
  Nu håber jeg bare, at han bliver fjernet fra medierne, for han er en skændsel for landet og taler ud fra aldeles fjerne oplevelser af virkeligheden.

  Jeg har gennem flere år, konsekvent, nægtet at klikke på hans ytringer og er derfor glad for, at vi her kan få den selvfede, gloriepudsende, venstrefløjs idiot på podiet, så vi kan henvise ham til hjemhørende egne:
  Som Kvinde i sharia styrede regimer !!!

  Ligeledes med Paula Larrain, der sammen med Trads, nu får hele http://www.altinget.dk/
  til at ligne en udgave af “knæfald for ISlammet”

  Mit ønske:
  Måtte de og deres lige nyde “berigelserne” før de rammer os andre, som, realistisk, har set skriften på invasionen:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Like

 3. M.S.Carstens 19. marts 2017 / 22:38

  Ps.
  Tak, at vi her kan ytre os, lige som på andre ikke mediestøttede sites, uden at vi direkte klikker ind på idioterne og dermed støtter dem.

  Flot og godt gået, at få netop Steen Hjorth Hansen’s læserbrev igennem her, for så kan vi altid linke til det, uden direkte at støtte MSM og deres propaganda for ISlammet.

  Ja, det er den slags vi har brug for at kunne få frem til overfladerne, frem for dem som vil score kassen, på andres skatteslaveri og mediernes inerverende propaganda for, at hensætte borgerne i naiv, medløbende misinformation.

  Like

 4. Anonym 25. marts 2017 / 00:09

  DT er en selvopblæst kryster, men tiden skal han nok få røven på komedie.

  Like

 5. Holger Danske 10. april 2017 / 13:23

  Gad vide om dette hæslige kryb kommenterer på billedet af den lille pige i Stockholm, der ligger parteret med sin knuste indvolde spredt ud over gaden? Mon dette uskyldige 11-årige barn føler, at hun har været udsat for berigelse?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s