Özlem Cekic lyver ofte for at forsvare islam – Medierne fremstiller hende som demokratiforkæmper

cekic

Ritzau bringer et mikrofonholderinterview med Özlem Cekic, tidligere folketingsmedlem for SF. Hun frygter, at hun optræder på en slags sort liste over kritikere af det tyrkiske styre, og at hun kan blive anholdt, hvis hun rejser til Tyrkiet.

Jeg kommer ikke til at sætte mine ben på tyrkisk jord i den nærmeste fremtid. Jeg frygter, at jeg kan blive anholdt. Det sker også for udenlandske borgere, så man er ikke sikret, fordi man har et rødbedefarvet pas.

På den måde fremstiller Ritzau Özlem Cekic som en heltinde, der kæmper for demokrati og menneskerettigheder.
Det gør medierne næsten altid.

Da hun sidste år fik demokratistafetten for sine initiativer med dialogkaffe og brobygning, var der ingen kritiske spørgsmål fra medierne.
Da hun i 2015 kaldte Geert Wilders for en hadprædikant og i den forbindelse frygtede for ytringsfriheden, var der heller ingen kritiske spørgsmål fra medierne.
Osv.

Lyver for at forsvare islam

Özlem Cekic fremsætter altså åbenlyse løgne for at forsvare islam, men alligevel hylder pressen hende som demokratiforkæmper.
Det er intet under, at flere og flere danskere væmmes ved de danske mainstream-medier.

11 thoughts on “Özlem Cekic lyver ofte for at forsvare islam – Medierne fremstiller hende som demokratiforkæmper

 1. M.S.Carstens 19. marts 2017 / 16:09

  Med dask statsborgerskab må hun da nærmere være dansk statsforæder ?
  I alt fald er hun en ækel hykler og løgner.
  Ja, “alene” udtalelsen at islam og demokrati sagtens kan forenes, er jo direkte i modstrid til Islam:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=

  Prøv også, på islaminfo.dk, at søge på ordet demokrati og se de mange tekster der modstrider påstulatet.

  Like

 2. Bent 19. marts 2017 / 22:25

  Hvis man anklager folk for at lyve, vil det være klædeligt at forklare hvorfor. Jeg kan ikke se nogen underbygning af at Özlem Cekic lyver, blot nogle henvisninger til tidligere artikler. Disse artikler er jo ikke i sig selv løgnagtige. Det kan de kun gøres hvis der kan argumenteres for hvorfor de er løgnagtige.

  Denne artikel (og hele bloggen måske?) kan kun opfattes som falsk bawl. Lav nu hjemmarbejdet ordenligt i stedet for at sidde og virke skinger og hadsk.

  De bedste hilsner
  Svend-bent.

  Like

  • M.S.Carstens 19. marts 2017 / 22:49

   Er det ikke løgn, hvis man siger at islam og demokrati sagtens kan forenes, samtid med at man ikke tager afstand fra det som jeg linkede til/alle Koranens ordrer?

   Like

  • KSD 19. marts 2017 / 22:54

   Özlem Cekic påstår, at Islamisk Stat ikke har noget at gøre med islam. Det siger jo sig selv, at det er en løgnagtig påstand. Men jeg skal da gerne dokumentere det:
   “Islamisk Stats fortolkning af islam er ekstrem. Men at sige, at det ikke har noget at gøre med islam, er forkert, mener kritikere og eksperter.” Link: http://bit.ly/2npuyiv

   Like

   • M.S.Carstens 19. marts 2017 / 23:58

    Enhver Muslim har at rette sig efter Koranen:
    http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
    og har nogen en mere radikal udgave af ordrene/Sharia, har enhver at rette sig derefter, hvis de ikke selv vil stå som vantro, med deraf følgende.

    Derfor er det løgn, når Islam bliver fremstillet, som den harmløse ideologi Özlem Cekic vil gøre den til.

    Tror du da selv på, at en muslim vil benægte Islamisk Stats ordrer, hvis de står for valget: Ja/nej?

    Alene en imams ord her i landet, er jo nok til, at få enhver muslim til at rette ind i tide, for ikke at fremstå som frafalden/vantro, når Islam presser på og fordrer sit.
    (se bare på 2. og 3 generationernes hang, til at ville Isalmet mere end det, deres rødder flygtede fra)
    GLEM alt om moderate muslimer, for de er kun “ansat” på tid, for de´t ISLAM som kan mobilisere de stærkeste islamiske doktriner!

    Like

 3. Manfred Muller 20. marts 2017 / 01:40

  Islam er en politisk ideologi som må forbys, rett og slett. Det finnes heller ikke “moderate muslimer”. Enten man er muslim er man er det ikke. Er det mange nok muslimer i et vestlig land, så ser vi jo hva som skjer. De krever at “vertsland” skal tilpasse seg islam. Muslimer kommer i vertslandet i politiske posisjoner og krever at politikken, levesett, lover og regler, kultur osv skal tilpasses islamsk levesett.
  De er overhodet ikke interessert i å tilpasse / integrere seg “vertslandet`s” kultur, levesett. Dette ser vi f.eks i London med sin muslimsk ordfører. Vi trenger bare å se hva som foregår i Sverige, Nederland, Tyskland, Frankrike osv, terror, kriminalitet, vold, voldtekt utført av såkalte “asylanter” fra islamske land.
  Den vanvittige og ansvarsløse asyl- politikk som drives av europeiske land og EU er hinsides og er direkte ansvarlig for ondskapen som nærmest skjer daglig i Europa.
  Det er ikke uten grunn at f.eks Saudi-Arabia, Qatar osv, finansierer bygging av moskeer i alle land som tar i mot såkalte flyktninger. Selv tar de ikke i mot en eneste muslimsk “flyktning” – “migrant” fra islamske land. Hvorfor?

  Like

 4. M.S.Carstens 20. marts 2017 / 17:50

  Manfred Muller, hvor har du ret!
  Ja, det er helt utroligt, at de kan få deres Moskeer* finansieret af andre muslimske lande, samtid med at disse lande ikke vil modtage dem og vi skal betale for både deres kost, logi, skole, sundhed, advokater, tolke, børnehaver og alt det andet som de koster os.

  Moskeer, i flg. Erdogan: Minareterne er vores bajonetter, kuplerne vores skjolde og moskeerne vores kaserner, de troende vore soldater.
  Og Gadaffi har sagt, at Europa skal erobres, barnevogne og ikke kampvogne. Deri er islams tropper sikret rekrutering fremover og ISlammet kan brede sig, kun lidt forsinket i forhold til al-Qaida’s 7 trins plan for en verdensomspændende islamisk kalifat:
  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2014/11/10-ar-gammel-plan-for-skabelsen-af.html
  og
  https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://theinstituteforjihadiresearch.org/2015/05/01/al-qaedas-seven-step-plan-for-domination/&prev=search
  og helt i tråd med den EUske islamiseringsplan:
  http://new.euro-med.dk/20150701-eu-kommissionen-bekender-for-forste-gang-at-politisk-islam-dvs-shariaen-skal-vaere-europas-fremtid.php
  og Merkels trofaste arbejde for sagen.

  Det er på allerhøjeste tid vi får uvæsenet stoppet, hvis ikke vi ende som det står skrevet i Koranen under betegnelsen vantro:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Like

 5. Bent 22. marts 2017 / 21:04

  “Er det ikke løgn, hvis man siger at islam og demokrati sagtens kan forenes, samtid med at man ikke tager afstand fra det som jeg linkede til/alle Koranens ordrer?”
  (Hun kan vel ikke tage afstand fra noget du sidder her i et forum og citerer…?!).

  Prøv at sige den samme sætning med “biblen” i stedet for “koranen”. Kristendommen er heller ikke demokrativenlig:
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/historiker-kristendom-og-demokrati-er-diametrale-mods%C3%A6tninger

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s