DF har stemt for øget tilskud til muslimske friskoler: Erklærer sig nu som modstandere af de selvsamme friskoler

klasse

Dansk Folkeparti har stemt for at hæve støtten til de muslimske friskoler. Det skrev Berlingske i januar.

DF_er_med_til_at_hæve_støtten_til_de_muslimske_friskoler,_de_selv_vil_forbyde_-_2018-02-20_23.58.11

I år står de muslimske friskoler til at få 2,2 millioner kroner mere i statstilskud, fordi regeringen og DF har aftalt at hæve tilskuddet til fri-og privatskoler generelt.

Men nu forsøger DF at bilde vælgerne ind, at de er store modstandere af de muslimske friskoler. Partiet vil forbyde friskolerne at undervise muslimske elever i arabisk. Undervisningsordfører Alex Ahrendtsen udtaler:

Det er målrettet friskoler, der modarbejder integrationen, altså muslimske friskoler. Vi ønsker ikke, at de skal modtage statstilskud.

DF påstår altså, at de ikke ønsker, at muslimske friskoler skal modtage statstilskud, selvom de har stemt for at øge statstilskuddet til disse skoler.

Det er et vaskeægte vælgerbedrag fra DF.

2 thoughts on “DF har stemt for øget tilskud til muslimske friskoler: Erklærer sig nu som modstandere af de selvsamme friskoler

 1. En rigtig dansker 21. februar 2018 / 09:36

  Muslimske skoler SKAL forbydes. De uddanner IKKE børnene til at være danske borgere men til at dyrke Islam. Mange danske friskoler bruges af forældre, hvor den almindelige skole er lukket p.g.a besparinger eller fordi et barn måske har tilpasnings-/indlæringsproblemer på den lokale skole. Dette giver et alternativ til de danske børn som kan prøves af og måske skabe bedre rammer. Muslimske skoler er rene indoktrineringsmaskiner – FORKLÆDT som en skole med semi-danske værdier. Danske ‘skolelærere’ samt politikere som støtter muslimske skoler er destruktive forrædere af vestlig kultur samt levevis. Muslimske skoler fremmer arabisk kultur og underminerer den danske. Enhver der mener modsat er naiv, ignorant eller ganske simpelthen bare imbecil. Det kan da i virkeligheden ikke være så svært at se. Men vi jo også et muslimsk gymnasium http://hindholmstx.dk. Man KAN jo ligeså godt erkende, at skolerne eksisterer fordi, at man ikke vil have den ‘forkerte’ indflydelse fra de vantro.
  Mon der i virkeligheden stadig findes en rigtig politiker som vil danskerne det bedste mere?
  Årtier af politisk bedrag, studehandler og sammenspist manipulering uden strafansvar har svækket min tro gevaldigt. Kun folket, kan i sidste ende gøre den forskel der skal til for at, stoppe den absurde politik vi igennem årtier konsekvent har ført.

  Like

  • M.S. Carstens 21. februar 2018 / 23:03

   Jeg er helt enig!

   Og der er efterhånden kun folkets civile ulydighed, at anspore til, når de politiske, en af en kant, får taburetkløe i bagen og værner mere om taburetten på borgen, end for Danmarks fremtid.

   I Tyskland har AFD overhalet SPD i meningsmålinger og alligevel sidder de øverste politikkere og fatter ikke alvoren af, at menig borger er blevet frustreret af, ikke at blive hørt/taget alvorlig og derfor nu agerer, frem for at debattere,
   imod iSlamets fremmarsch på alle niveauer i samfundet,
   fra dominans på asylcentre til infiltration i politiets uddannelser.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s