DF vil ikke forbyde omskæring af drengebørn

omskæring

I går førstebehandlede Folketinget et borgerforslag om indførelse af en 18-årsmindstealder for omskæring af raske børn. Det er derfor også et forbud mod omskæring af drengebørn. Venstre og Socialdemokratiet havde på forhånd meldt ud, at de er modstandere af forslaget.

Dansk Folkeparti siger, at de er modstandere af omskæring, men de vil alligevel ikke stemme for at forbyde det. DF’s sundhedsordfører, Liselott Blixt, udtaler, at forslaget ville betyde, at flere drenge bliver skadede.
Man kan se Liselott Blixts ordførertale ved at klikke her og derefter klikke på »Se video« ud for hendes navn.

Min kommentar:

Hvor er det hyklerisk af DF.
Langt de fleste omskæringer i Danmark foretages af muslimer. DF fremstiller sig som modstandere af islam, men vil ikke forbyde omskæring af drengebabyer. Liselott Blixts påstand om, at flere drenge ville blive skamferede ved et forbud, mangler enhver form for logik.

Hvis man lovliggjorde voldtægt, ville antallet af voldtægter så falde? Nej, det ville naturligvis stige. Når en gerning bliver forbudt, så vil denne gerning forekomme mindre hyppigt.
Derfor vil et forbud mod omskæring af drengebørn nedbringe antallet af omskæringer.
DF’s berøringsangst og udenomssnak er en skændsel.

4 thoughts on “DF vil ikke forbyde omskæring af drengebørn

  1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 24. november 2018 / 14:34

    DF svigter igen. Og igen.
    Først var det deres kernevælgere. De arbejdsløse, de ufaglærte og folkepensionisterne.
    Eksempelvis: Halveret deres dagpengeperiode.
    Og væsentligt mindre i kontanthjælp (kontanthjælpsloftet).
    Og folkepensionisterne har fået udhulet deres folkepension i uhyggelig grad over de sidste mange år.
    Og ældrechecken er jo en narresut. Den betaler folkepensionisterne jo selv med den reducerede værdi for ikke at nævne de mange forringelser i fx ældreplejen.
    Og nu har DF svigtet de mest svage af dem alle – babydrengebørnene.
    Gad vide hvor mange af DF´s nuværende vælgere, der vil være bekendt at sætte deres kryds endnu en gang på dette parti, når hertil lægges den katastrofale udvikling i tilstrømningen af asylansøgere og familiesammenførte under den skabsradikale Venstreledede regering. På 39 mdr. er der kommet flere til Danmark, end der gjorde på 45 mdr. under den tidligere regering. Kan det være mere ynkeligt?

    Like

    • M.S. Carstens 24. november 2018 / 21:18

      Jeg kan kun tilslutte mig din kommentar!

      DF er ved at være lige så stor en skændsel for danskerne, som både regering og folketing tilsammen i og med, at de vedvarende falder på knæ for den pågående islamisering af landet.
      At de nu også svigter forsvarsløse småbørn, er direkte kvalmende.
      Min stemme har de fået for første, eneste og SIDSTE gang!

      Like

  2. Kurt Charleman 24. november 2018 / 21:50

    Det er skuffende at ingen går ind for forbudet, men jeg tror at Liselott Blixt mener at ved et forbud bliver omskæringerne foretaget i det skjulte og hvor fremgangsmåden er mere risikabel for børnene

    Like

    • KSD 24. november 2018 / 22:06

      Omskæringerne bliver allerede i dag foretaget i det skjulte. De offentlige hospitaler må nemlig ikke udføre dem: https://goo.gl/gqaSCU

      Like

Skriv en kommentar