DR bedriver igen islam-propaganda: Der findes rigtig mange homoseksuelle imamer

stor 03

DR har længe forsøgt at gøre islam mere spiselig for danskerne. I går havde tv-programmet Deadline en »ekspert« på besøg, som påstod følgende:

Der findes rigtig, rigtig mange LGBT-imamer, og de findes mange steder i verden.

»Eksperten« tilføjede dog, at hun ikke selv kendte nogen homoseksuelle imamer fra den arabiske eller muslimske del af verden.

Min kommentar:

Hvis »eksperten« ikke selv kender nogen homoseksuelle imamer, hvordan kan hun så siges at være ekspert i dette emne?
Det bekymrer tydeligvis ikke DR. Bare budskabet er det rigtige.

Der findes ingen undersøgelser vedrørende procentdelen af homoseksuelle og andre LGBT-personer blandt verdens imamer. Derfor er påstanden om de »rigtig, rigtig mange LGBT-imamer« taget ud af den blå luft.

Vi ved imidlertid følgende:

 • Koranen fordømmer homoseksuelle. Det fastslår Thomas Hoffmann, der er professor på teologisk Institut i København og kyndig kender af både islam og koranen.
 • 75 % af muslimerne i Europa mener, at der kun er én fortolkning af Koranen, og at alle muslimer skal følge den. Det viser en stor meningsmåling fra 2013, der er foretaget i mange forskellige europæiske lande.
 • Imamer er per definition mere troende end almindelige muslimer.

Med disse tre punkter in mente må man antage, at procentdelen af homoseksuelle imamer er meget lille.
Dette kunne og burde DR have fortalt sine seere, men det havde man intet ønske om. Islam skal renskures for en hver pris.

3 thoughts on “DR bedriver igen islam-propaganda: Der findes rigtig mange homoseksuelle imamer

 1. djankodk 25. november 2018 / 11:19

  De fleste muslimer følger ikke Koranens ord, men de Hadither der fulgte efter. Haditherne begyndte først at blive skrevet 200 år efter Muhammeds tid og siges at være skrevet af personer med direkte familiære forbindelser til Muhammed?
  Men det er kendt at blandt andet i Irak går mænd gerne hånd i hånd, og seksuelt samvær mellem mænd er ganske vist i det hemmeligemen det foregår. Samfundet omkring dem tager ikke notits af det, for sådan er det bare.

  Like

  • M.S. Carstens 25. november 2018 / 14:38

   Muslingerne har altid forstået, at vende alt til deres fordel og bruge selvsamme forsvar til at “legalisere” deres voldsmanual, KOranen, når de derved kan fremme deres ære/magt over andre.

   At forgribe sig på mindreårige piger er også OK, når blot de tager hende til sin ejendom (kone), eller omvendt når det passer bedre.

   Også med hensyn til slaveri er de hykleriske, da regulært arbejde for muslingerne er slaveri, som man tager slaver til at udføre for sig, mens de råber og skriger på alle de´res rettigheder her i vesten, om ikke at må udføre arbejde da det er uværdigt. Herved har de allerede gjort vestens skatteborgere til slaver for sig.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s