Nye oplysninger om Jeppe Kofods sex med 15-årig: Seks fyre reddede hende fra ham

23522464-

Berlingske kommer med nye oplysninger i Jeppe Kofods sexsag. Her er et par uddrag:

(…) en håndfuld unge DSUere fandt pigen grædende i badet, om hvordan de unge DSUere lovede Kofod tæsk med en fejekost, hvordan baglandet og ungdomspartiet var oprevet og rasende, og hvordan det hele ganske hurtigt forsvandt igen, imens Kofod flyttede ind hos Martin Rossen umiddelbart efter. (…)

Der er lidt usikkerhed omkring, hvorvidt det var på pigens 15-års fødselsdag, eller om det var få dage efter. (…)

I øvrigt fortæller en central kilde i politikermiljøet, at Kofod var helt klar over, at pigen var 15 år, og at det var første gang, hun havde sex.

»Jeg så det hele. De seks fyre reddede hende fra ham. Hun har det dårligt, og hun vil ikke tale med nogen om det. Hun er brudt helt ned,« sagde den 15-årige piges veninde dengang. Efter episoden fandt man et blodigt lagen. (…)

Hvor gammel var hun helt præcis? Hvorfor er de så forbandet tavse i Socialdemokratiet? Hvem er de seks DSUere, der kom hende til undsætning, og hvorfor har vi ikke hørt fra dem?

5 thoughts on “Nye oplysninger om Jeppe Kofods sex med 15-årig: Seks fyre reddede hende fra ham

 1. Henning Jensen 17. september 2020 / 08:55

  Jeg er en af dem der har være forarget siden Jeppe Kofod dengang slap fri af “fadæsen”. Og jeg kan stadig ikke forstå hvorfor manden ikke selv har været mandfolk nok til at forsvinde ud af politik.
  Og da sagen desuden har været “oppe og vende” et par gange siden, så er det endnu mere uforståeligt at han sagde ja til at blive minister.
  Det hele tyder på helt igennem meget dårlig dømmekraft, og en sådan person burde ikke være landets repræsentant i udlandet.

  Og det har også altid undret mig, at Socialdemokratiet i sin tid så hurtigt fik tysset sagen ned, ligesom man ihærdigt prøver på det nu. Truede man sig dengang til tavshed, eller blev der ydet “kompensation”?
  Det eneste anstændige i denne affære vil være at manden selv tager sig sammen og forlader politik. Eller at Mette Frederiksen undtagelsesvis gør noget fornuftigt, og smider ham ud af politik.

  Like

 2. Bruno Jensen 17. september 2020 / 09:45

  “Eller at Mette Frederiksen undtagelsesvis gør noget fornuftigt, og smider ham ud af politik”

  Hvis Mette Frederiksen begynder at smide folk ud af politik er Christiansborg tømt for socialdemokratiske politikere på et par timer. Og hvis hun samarbejder med de øvrige partiledere er der slet ingen tilbage på hoppeborgen andet end rengøringspersonalet.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 17. september 2020 / 15:20

  Med Kofoed sagen er det ikke første gang der er faldet skeletter ud af de social demokratiske “klædeskabe”. Tænk bare på sagen om ligkiste magasinet. Der kan nævne meget andet om de skandaler som S har været involveret i. A C Normanns spiritus kørsel, ganske vidst af ældre dato.
  Nævnes kan også sagen om Ritt Bjerregaards hotel ophold i Paris da hun var undervisnings minister.

  Like

  • Anonym 21. september 2020 / 15:46

   Det med Ritt er jo snart et halvt århundrede tid siden og hun fik også sin straf for det man kan ikke begynde at tage sager op der er 40 eller 50 år gammel

   Like

 4. Ehm Christensen 17. september 2020 / 19:25

  Han har jo undskyldt, så burde man have stoppet ham da han blev udnævnt til udenrigsminister. Nu synes jeg det er gement !

  ons. 16. sep. 2020 kl. 23.09 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > > > > > > > KSD posted: ” > > > > > > > Berlingske kommer med nye oplysninger i Jeppe Kofods sexsag. Her er et par > uddrag: > > > > … en håndfuld unge DSUere fandt pigen grædende i badet, om hvordan de > unge DSUere lovede Kofod tæsk med en fejekost, hvordan baglandet og > ungdomspartiet var opr” > > > >

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s