Mediernes dækning af terrorangrebene i København vil sandsynligvis give fremgang til rød blok

Morten Uhrskov kobler i et blogindlæg helt logisk og rigtigt terrorangrebene i København sammen med indvandringen fra muslimske lande. Denne tilstrømning er steget kraftigt under Thorning-regeringen. F.eks. er den del af indvandringen, der udgøres af asylansøgere, firedoblet.
Statsminister Helle Thorning-Schmidt og hendes røde folketingsflertal har derfor forøget risikoen for, at Danmark også i fremtiden rammes af muslimsk terror.

Medierne vil i de kommende timer og dage dog aldrig kunne finde på at lave den kobling. De vil endda benægte, at terrorangrebet har noget som helst at gøre med islam.
Journalisterne vil i stedet agere mikrofonholdere for statsministeren, der vil fremstå som en stålsat statskvinde, der fordømmer terror og kæmper for ytringsfriheden.

Efter terrorangrebet på Charlie Hebdo fik den franske præsident, socialisten Francois Hollande, den største stigning i popularitet for en fransk præsident nogensinde.
Den samme effekt i noget mindre skala vil formentlig gøre sig gældende herhjemme. Helle Thorning vil blive mere populær og vil tiltrække en del vælgere fra blå blok. Dermed vil rød blok samlet set gå frem i meningsmålingerne.

Indlægget er blevet opdateret den 15. februar kl. 08.31

Opdatering:

Den første meningsmåling, der er foretaget efter terroren i København, viser en fremgang til rød blok på 1,6 procentpoint (Megafon).

2 thoughts on “Mediernes dækning af terrorangrebene i København vil sandsynligvis give fremgang til rød blok

  1. Anonym 15. februar 2015 / 19:44

    Fordrukken sluder, nu siger statsministeren noget, så er det galt, sagde hun ingenting, var det også galt.

    Like

  2. Holger Danske 22. februar 2015 / 08:51

    Det var kvalmende at se ‘de røde’ med forløjede ansigter og falske tårer. Hvem græd de egentlig for – Terrorristen?

    Like

Skriv en kommentar