Løkkes asylstramninger kan kun bruges til at narre befolkningen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen vil stramme de danske asylregler yderligere med en ny asylpakke, der bl.a. indeholder:

  • Kortere opholdstilladelser til flygtninge.
  • Strammere regler for familiesammenføring for flygtninge med midlertidig beskyttelse.
  • Yderligere nedsættelser af ydelserne til asylansøgere.

For et halvt år siden ville det have haft en ganske stor effekt. Nu står vi imidlertid i en helt anden situation, hvor Sverige de facto har indført et asylstop, og hvor Tysklands asylsystem er meget tæt på et sammenbrud.

Derfor vil den danske regerings asylpakke ikke få antallet af asylansøgere til at falde. Danmark bliver mere attraktivt hver dag pga. de massive problemer i vore nabolande.

Lars Løkke håber, at hans asyludspil vil overbevise befolkningen om, at regeringen gør alt, hvad den kan for begrænse strømmen af asylansøgere. Det er naturligvis ikke tilfældet.
Hvis regeringen rent faktisk gjorde sit yderste, så ville den for længst have indført et stop for tildelingen af asyl samt en effektiv grænsekontrol.

Lars Løkkes impotente asylstramninger kan kun bruges til at narre befolkningen.

Opdatering:

Sverige indfører grænsekontrol. Den træder i kraft fra i morgen, den 12. november. Reelt bliver den dansk-svenske grænse nu lukket for asylansøgere. Det gør Lars Løkkes asylpakke endnu mere virkningsløs.

Skriv en kommentar