Migrantstrømmen koster Danmark mindst 113 mia. kr. frem mod 2020

9575279-saxo-photo.jpeg

I januar fortalte regeringen, at asyltilstrømningen koster 48 milliarder frem mod 2020. Men hvis ikke antallet af asylansøgere falder drastisk allerede efter 2016, så kan regningen faktisk komme endnu højere op.

I tallet på de 48 mia. er imidlertid ikke indregnet boligudgifter til dem, der bliver tilkendt asyl. En beregning fra Kommunernes Landsforening viser nu, at det frem mod 2020 koster et sted mellem 65 og 85 mia. kr. at skaffe boliger nok til “flygtningene”.

Den samlede udgift frem mod 2020 bliver altså på mindst:
48 + 65 = 113 mia. kr.
Det tal kan endda blive endnu højere.

For at finansiere disse omkostninger vil der enten blive vedtaget enorme nedskæringer i bl.a. ældreplejen og på skoleområdet, eller også bliver der indført store skattestigninger. Der er dog også en tredje mulighed: At indføre et stop for tildelingen af asyl.
Men det er naturligvis utænkeligt, at et flertal i Folketinget kunne finde på at vedtage noget så fornuftigt.

11 thoughts on “Migrantstrømmen koster Danmark mindst 113 mia. kr. frem mod 2020

 1. Kael 13. februar 2016 / 11:59

  Det står lysende klart, at den hjemlige kulturradikalisme i skøn samdrægtighed med venstreradikale, må bære ansvaret for den nedbrydning af det danske samfund, der nu foregår for øjnene af os. De er alle at sammenligne med den socialdemokratiske/radikale regerings samarbejdspolitik med den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig.
  Dengang var det også ganske få, som satte sig til modværge, og organiserede sig i modstandsgrupper.

  Like

  • Christian 14. februar 2016 / 00:06

   Ja, og nu taler vi om Stokholmsyndromet / Kølnsyndromet, ville nogle sige.. Jeg forstår din pointe, den er god. Men hvis historikerne har ret, så var samarbejdet med tyskerne under krigen et nødvendigt onde – for at holde freden her.. Ingen tvivl om at det var en hård tid for danskerne. Men trods at jeg ikke har oplevet det, så mener jeg at tiden nu faktisk er endnu mere alvorlig. Dette integrationsvanvid har vidtrækkende konsekvenser. Som skrevet til KSD, så skulle vi masse-spamme denne blog ! Jeg ved ikke pt. hvordan man gør, og kender ikke KSD’s holdning til det. / Christian

   Like

 2. Christian 13. februar 2016 / 23:40

  Hej KSD !
  Igen et velbygget udsagn på, hvorfor de såkaldte politikere skulle se at komme til fornuft !
  Jeg ville ønske at du, eller vi måske alle skulle masse-spamme din side !
  Hvad siger du til det ?
  / Christian

  Liked by 1 person

  • KSD 13. februar 2016 / 23:55

   Jeg vil bestemt IKKE bryde mig om, hvis folk spammer min blog, men folk må meget gerne DELE artiklerne fra min blog på Facebook og andre sociale medier.

   Like

   • Christian 14. februar 2016 / 00:11

    OK, du har døgnservice. Det er iorden, og folk skulle jo nødig få det hele galt i halsen, det har jeg tænkt over. Men så bliver det næste at din blog kommer ud til mediernes opmærksomhed, af de der nu måtte synes det. Det er vel fint med dig eller ?

    Like

   • KSD 14. februar 2016 / 00:17

    Det er helt fint, hvis min blog opnår mediernes opmærksomhed. Men igen: Måden at gøre det på er nok at dele mine artikler via Facebook o.lign.

    Like

 3. Christian 14. februar 2016 / 00:29

  Det ser vi frem til. Det undrer mig bare hvorfor du så ikke allerede er har sørget for mediernes opmærksomhed til din blog. Er tiden ikke vigtig ? Vi får se hvor lang tid der går med at få banket din blog igennem på FB og osv. Jeg finder den ekstrem vigtig i samfundsoplysningen ! Hvis de vitterlig vil afsløre dig som person, så kunne de vel finde ud af det vha. hackere o.lign. . Jeg kan dog sagtens følge dig, for som jeg selv mener, så skal denne kamp komme fra folket – til folket, for at blive forstået og accepteret som et plausibelt budskab.. Du er en af folket ! Tak for din blog !!

  Like

  • KSD 14. februar 2016 / 08:40

   Du må meget gerne hjælpe til med at gøre medierne opmærksom på min blog. Det skal dog gøres gelinde og ikke ved masse-spamming. Det vil være kontraproduktivt.

   Liked by 1 person

 4. Ivan Jensen 26. februar 2016 / 18:41

  Indfør et stop for menap-indvandring. Fri bevægelighed over grænserne skal kun gælde for EU borgere. Så ophører folkevandringerne helt af sig selv.

  Like

 5. Ivan Jensen 2. marts 2016 / 08:27

  Luk grænsen for ikke-vestlig indvandring(det skal også gælde for asylindvandring). Herboende “flygtninge” skal ikke integreres, som det desværre er sket i mange år. De skal hjemsendes, så snart det er muligt. Derudover må kriminelle udlændinge og udlændinge på overførselsindkomst hjælpes ud af landet. Der er ikke brug for dem, og de er uønskede.

  Like

 6. Ivan Jensen 2. marts 2016 / 19:40

  Indfør den ungarske grænsekontrol og kopier den japanske udlændingepolitik. Det medfører at masseindvandringen fra ikke-vestlige lande( primært menap-lande) bliver stoppet med det samme.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s