Socialdemokratiet vil give flere penge til arbejdsløse muslimer

15920840-s-lokker-lger-p-landet-med-lnstigning-radikale-vi-var-to

Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører, Leif Lahn Jensen, udtaler til Information, at hans parti vil afskaffe de ydelser, som socialdemokraterne og resten af rød blok omtaler som “fattigdomsydelserne”.

En af disse ydelser er integrationsydelsen, som er en særlig lav overførselsindkomst, der gives til indvandrere og øvrige indbyggere, der har opholdt sig i Danmark i mindre end syv ud af de seneste otte år. Integrationsydelsen er en hel del lavere end kontanthjælpen og er omtrent på niveau med SU.

Ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet var 26.000 personer i Danmark på integrationsydelse ultimo oktober 2016. Langt de fleste er fra muslimske lande, som det fremgår af ministeriets grafik:

figur-2-integration

Socialdemokratiet vil altså afskaffe integrationsydelsen og i stedet give indvandrerne fuld kontanthjælp. Det vil koste det offentlige i alt 8,5 mia. kroner frem mod 2025 at fjerne integrationsydelsen. Det viser beregninger fra Finansministeriet.

Dermed vil arbejdsløse fra især muslimske lande få langt flere penge. Det er præcis det samme, som Thorning-regeringen gjorde, da den var ved magten. Resultat blev, at en gennemsnitlig flygtningefamilie fik 10.000 kr. mere om måneden.

Den ansvarlige minister for lønforhøjelsen på 10.000 kr. var beskæftigelsesminister Mette Frederiksen. Hun udtalte i 2011, at hun var stolt over at give flere penge til muslimske indvandrere.
Mette Frederiksen er i dag storfavorit til at blive Danmarks næste statsminister.

Reklamer

8 tanker omkring “Socialdemokratiet vil give flere penge til arbejdsløse muslimer

 1. Der er åbenbart stadig vild begejstring for den muslimske invasion og ikke mindst, at få den skuflet over i almene danske skuffer, så ingen kan se hvem der reelt er blevet forgyldt. Alt i mens danske på kanten må bøde på nedskæringer.
  Der står INGEN steder skrevet, at lykkeridderiske migranter sydfra skal forsørges af danske skattekroner og vi har i Danmark KUN ganske få reelle flygtninge (Kvoteflygtninge), så hvis Socialdemokraterne vil give endnu mere til finansieringen af vores fremtidige undergang af velfærdsstaten, er de da total underfrankeret i forhold til den politik som de fleste menige danskere ønsker sig.
  Se på kommentarsporene på Jyllandsposten, Berlingske (der dog er censurerende) Ekstrabladet og de ikke mediestøttede nyhedsmedier og tæl så sammen med de få, der støtter venstrefløjen på de dybt informations-censurerende venstrefløjsmedier som Politiken og Information.
  Vore politikere sidder ikke på Borgen for folket, men alene af egopolitiske/-økonomiske grunde og det er HELE spektret, fra venstre til høje i det nuværende Folketing.
  Hvordan kan man tillade sig, at give UØNSKEDE og UINDBUDTE individer de selv samme rettigheder/mere, end landsegne folk, der bidrager hvor de kan?

  Opsummeret kan jeg kun sige, at hvem der stemmer på/for sligt, skal godt nok ikke komme bagefter og beklage sig over, at der ikke er penge nok til kærneopgaverne i det danske velfærdssystem!

  Like

 2. Hun må være syg i hovedet.
  De skal sku ikke have flere penge. De skal slet ikke have nogle. De skal smides ud alle samme. De kan starte med Vollsmose på Fyn. Vis det bliver ryddet for muslimer bare der vil der være en kæmpe besparelse i offentlige ydelser.
  Håber fanme ikke hun bliver statsminister for så er Danmark så godt så død

  Like

 3. De skal ikke have mere end de får.
  De unge skal vel også hjem, når der er lavet fred i landet, og Isis og oprørene er er nedkæmpet af vestlige unge mænd.
  De mænd skal jo hjem og genopbygge landet.
  Muslimerne skal have samme forhold som Kristne får i de respektive lande.

  Like

 4. Aldrig give penge til yallah. Aldrig hjælpe yallaher eller landsforræddere. Yallaher kan man ikke stole på. Landsforræddere er fulde af løgn. Medier er fulde af løgn, alle stjæler de fra dig.
  Hvordan kan man kende en yallah? O Rang Utanskæg, pyjamas og kamelsandaler, gravide gulvtæpper på slæb og bjerge af uopdragne hjernevaskede snotunger.
  De stjæler, du betaler.

  Like

 5. Lad os kigge på nogle fakta:
  Det er jo sådan, at vestlige lande er de 28 i EU, samt Andorra, Australien, Canada, Island, Liechtenstein, Monaco, New Zealand, Norge, San Marino., Schweiz, USA og Vatikanstaten.

  Alle andre lande er at betragte som ”ikke vestlige”!

  Og blandt indvandrere og deres efterkommere fra ikke vestlige lande er der en meget stor forskel på, hvordan de fungerer i det danske samfund – ikke alene udtrykt i erhvervsfrekvens, men fx også, hvor mange der er i offentlig forsørgelse og begår kriminalitet (2015).

  Erhvervsfrekvens: Der er fx 5 oprindelses lande, der skiller sig markant ud med lave erhvervsfrekvenser – nemlig for personer fra Syrien, Somalia, Libanon, Irak og Afghanistan. Alle 5 lande har en erhvervsfrekvens, der er under 40 pct.

  Offentlig forsørgelse: Personer i offentlig forsørgelse fra ikke vestlige lande topper. Det er personer fra fx Somalia (70 pct.), Irak (63 pct.), Libanon (63 pct.) og Afghanistan (54 pct.). Til sammenligning er personer fra fx Kina (8 pct.), og Ukraine (8 pct.) helt i bund. Man kan undre sig over, at 80 pct. af kvinderne fra fx Somalia, Libanon og Irak er på offentlig forsørgelse. Og man kan undre sig endnu mere over, hvordan det har kunnet få lov til at fortsætte år efter år?
  Under alle omstændigheder er det indbegrebet af politisk svigt.

  Kriminalitet: Også her er der store forskelle (Udgangspunktet er indeks 100). Fx ligger mandlige efterkommere fra Libanon, Somalia, Marokko, og Syrien på et kriminalitetsindeks 300 eller derover Til sammenligning ligger mandlige efterkommere fra Vietnam (58 pct.) helt i bund. Så integrationen lader også på dette område meget tilbage at ønske for efterkommere fra visse oprindelseslande. Men det mest foruroligende er at efterkommerne er væsentligt mere kriminelle end deres indvandrerforældre fra de omtalte oprindelseslande.

  Det er triste resultater set i et samfundsmæssigt perspektiv som de skabsradikale (potentielle radikale) og Det Radikale Venstre er ansvarlige for.

  Udlændinge-/integrationspolitikken de sidste 34 år (fra Udlændingeloven i 1983) har været og er en eklatant fiasko til stor skade for det danske samfund.

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2017-05-02

  Liked by 1 person

 6. De såkaldte skabsradikale (potentielle radikale) findes i større eller mindre grad i samtlige partier i folketinget – og er i princippet dominerende ikke alene i folketinget, men i Danmark. Det gælder således i uddannelsessektoren, medierne, dommerstanden, kommunerne osv.
  De betegnes også “de politisk korrekte”!
  Stemmer man derfor på et af de nuværende partier i folketinget er man sikker på at få mere af det samme. Den eneste forskel er retorikken.

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2017-05-02

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s