I Aarhus raser en muslimsk bandekrig – I København overtager islamister en skole

RB PLUS Politi Det tager tid at dæmme op for bandekriminalitet

Fremtiden har ramt Danmark.

I Aarhus kæmper muslimske bander om magten. Det er blevet så slemt, at sågar TV Avisen må krybe til korset og fortælle, at banderne består af personer med anden etnisk herkomst.

I København har islamiske pengemænd overtaget en friskole. Den muslimske organisation Almuntadar, der har specialiseret sig i sharia-undervisning, har købt skolen.

Det er bare de to seneste eksempler på, at Danmark er ved at blive islamiseret.
Det er for længst sket i ghettoerne og no-go-zonerne. Disse områder bliver ved med at vokse – både i størrelse og i antal. Samtidig strækker de muslimske tentakler sig ud i resten af de større byer i form af kriminalitet, dundertaler mod de vestlige samfund og opfordringer til terror.

Politiet kan ikke gøre noget. Politikerne vil ikke gøre noget.
Danmark og danskerne er blevet forrådt.

2 thoughts on “I Aarhus raser en muslimsk bandekrig – I København overtager islamister en skole

 1. M.S. Carstens 17. juni 2017 / 21:59

  Tak til ksdha,
  jeg sad i eftermiddags og søgte efter dette, til poste det, som jeg havde på sinde og faktalinks omkring.
  Nu må jeg vente, andet kalder, men jeg håber virkelig at andre kommentatorer melder sig her, med sit!

  Like

  • M.S. Carstens 19. juni 2017 / 22:40

   Jeg får ikke fulgt op på ovenstående, men her er lidt af mine tanker bag det:

   Islam kræver kæft trit og retning for Mullaen.
   Børnene bliver tvangsindlagt (korporligt og psykisk) til at falde til bøns 5 gange dagligt, hvor de indoktrineres i KOranen og troen på, at vi vantro er under dem og skal bekæmpes med alle midler.

   Sønnerne i disse familier, bliver således opdraget til, at de er kongerne af kloden, men i vort sekulære samfund ser det anderledes ud og hvem der vil noget med sit liv, ud fra nævnte opdragelse, må tilslutte sig dem, som umiddelbart afspejler det, som de er opdraget til.

   Det starter allerede i den nederste skolealder, hvor de meget hurtigt får rygklappere fra egne kredse og derfor vil fortsætte karrieren der, hvor den er nemmest at opnå (underforstået, at skolekundskaber og anden sekulært samfundsindsigt ikke skaber prestige i kredsene)

   Ok, ikke alle af de små rødder når status i indvandrebanderne, men banderne vil altid være deres ideal og de vil efterstræbe det, hvor de kan / følge det mest radikale i den givne moske.

   Præcis lige som ISlammets hiraki:
   Dem der er mest troende og stærkere over for de andre, vil uafladeligt få de mindre troende/småt skårne, til at følge trop i højere potens, end den enkeltes udgangspunkt egentlig var, for at opnå en form for status/berettigelse, som intellektuelle kundskaber ikke kan honorere, idet intellektualitet jo skader hirakiet og må derfor nedværdiges.

   Det er netop sådan ISlam er bygget op, med ufravigelig troskab til KOranen og så er det lige her, at både venstrefløjen og de kulturradikale kommer ind, med selv samme tilgang til livet, på manglende selvstændighed og manglende almen indsigt i den kultur (velfærdsstaten), som de er opflasket af og derfor kun har evner til, at hægte sig på noget (pt. ISlam), som SYNTES stører og stærkere, end det som de selv fik med sig i opvæksten.

   Ja, selv ALLE vore politikkere på Borgen og hele halen af den EUske-islamiseringsplan er nu faldet, for selvsamme nedrige værdier i livet:
   at efterstræbe det, som de selv er for små til/ikke havde IQ nok til at gennemskue.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s