LA’s Mette Bock: Jeg er ikke bekymret for islam

b1ecc6a7-199c-4c2f-b390-2c747a55b5a2_mette_bock

Mette Bock, folketingsmedlem fra Liberal Alliance, havde i går (den 5. februar) et indlæg i Kristeligt Dagblad. Her står bl.a:

Tværtimod mærker vi i hele Europa en øget polarisering, en hastigt voksende nationalkonservatisme og unuanceret islamfordømmelse, der gør den liberale sårbar. Udtrykker man ikke bekymring for islam, får man mærkatet “naivist” klistret i panden.
Jeg vover det alligevel: Jeg er ikke bekymret for islam.
Men jeg er rædselsslagen for terror. Uanset om terroristerne anvender islamisme, socialisme, fascisme eller nazisme som skjold.

Det er naturligvis langtfra alle muslimer, der er terrorister. Alligevel bør man være dybt bekymret for islam. Det er en ideologi, der fremavler vold og tyranni de steder, hvor en stor procentdel af indbyggerne er tilhængere af islam. Det kan man læse meget mere om; f.eks. i denne linksamling.

Mette Bock skriver endvidere:

Jeg kender imidlertid fundamentalistiske tolkninger af kristendommen, som jeg tager skarpt afstand fra, ligesom jeg møder moderate muslimer, hvis tro på ingen måde udgør en fare for hverken mig eller andre.

Ifølge Mette Bock er islam altså ikke værre end kristendommen. Det er helt og aldeles ufatteligt, at et folketingsmedlem fra et parti, der kalder sig selv borgerligt, kan have den slags holdninger. Kan LA med rette betegnes som borgerligt på det værdipolitiske område, når partiets leder, Anders Samuelsen, tit og ofte hylder sin kloge storesøster, Mette Bock?

Svaret er nej. Det har LA selv bevist ved bl.a. at stemme for 20 af regeringens lempelser på udlændingeområdet.

Reklamer

8 tanker omkring “LA’s Mette Bock: Jeg er ikke bekymret for islam

  1. Pingback: Mette Bock efter terror: Jeg er stadig ikke bekymret for islam | Kulturradikalisme Smadrer Danmark

  2. Snakker vi terror så gå ud fra den finger regel, at det er muslimer der står bag, er det provokerende at ytrer sig sådan, nej den skinbarlige sandhed. Mette har nok som de fleste politikere glemt alt om den lille episode på Balkan, ja at religionskrig altid har fulgt menneskeheden som sin egen svøbe skænkes ingen tanke, tværtimod man gør hvad man kan for at blande mennesker med opfattelser så langt fra hinanden at man tror det er løgn, hvad værre er man tror gudhjælpeme at det vil gå godt.

    Like

  3. Pingback: Kirkeminister om asylansøgeres fup-konversioner: Vi skal blande os uden om | Kulturradikalisme Smadrer Danmark

  4. Pingback: Kirkeminister om asylansøgeres fup-konversioner: Vi skal blande os udenom | Kulturradikalisme Smadrer Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s